Σχετικά με την Άλφα Μάρμαρα Α.Ε.Ε.

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία μας και την επιτυχημένη μας πορεία στην ανταγωνιστική και απαιτητική αγορά της εμπορίας και κατασκευής μαρμάρου και γρανίτη.

Σε ένα άνετο ιδιωτικό χώρο 6500τ.μ στη λεωφόρο Ευελπίδων 246 στην Βάρη, Αττικής θα βρείτε πανέμορφα μάρμαρα, ανθεκτικούς γρανίτες, “μαγικούς” όνυχες καθώς και φυσικές πέτρες και βότσαλα.

Η έκθεσή μας είναι πάντα ανοιχτή για να σας εξάψει την φαντασία με μοναδικά υλικά και εμπνευσμένες κατασκευές. Ελάτε να πιούμε έναν καφέ ή ένα τσάι και να συζητήσουμε το επόμενό σας έργο.

Ίδρυση

Εμπειρία και Πρωτοπορία

Η Επιχείρηση ΑΛΦΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Α.Ε ιδρύθηκε το 1984 από τον Επιχειρηματία Μηχανικό Χάμαντ Χλέιχελ. Η εταιρία υπήρξε πρωτοπόρα, από την αρχή της ίδρυσης της, με τις Εξαγωγές Ελληνικών Μαρμάρων στο εξωτερικό, αλλά και την μεγάλη συλλογή διάφορων, φυσικών, πετρωμάτων από όλο τoν κόσμο και την Ελλάδα.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας καθώς και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε είναι αυτά που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.

Εγκαταστάσεις

Πάντα έτοιμοι για την επίσκεψή σας

Σε ένα άνετο ιδιωτικό χώρο 6500τ.μ στη λεωφόρο Ευελπίδων στην Βάρη Αττικής, διαθέτουμε πάνω από 300 διαφορετικούς τύπους διακοσμητικών πετρωμάτων όπως μάρμαρα, γρανίτες, πέτρες, όνυχες, ψηφιδωτά και πολύ σπάνια πετρώματα, που συνδυάζονται με τoν πιο όμορφο τρόπο στην μοναδική μας έκθεση. Όμορφες και πρακτικές λύσεις προβάλλονται και δίνουν στον πελάτη την δυνατότητα να επιλέξει από έτοιμες προτάσεις σε κλασσικό ή μοντέρνο στυλ, για το δάπεδο, το τζάκι, την κουζίνα, το μπάνιο, την πισινά. Επίσης και πολλές ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού, εσωτερικά και εξωτερικά.

Αξίες

Εντιμότητα και Αξιοπιστία

Εκτιμούμε και προφυλάσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Για αυτό το λόγο, ξέρουμε οτι η ακεραιότητα είναι αναγκαία για την ανάπτυξή μας, ως άτομα καθώς και ως εταιρεία. Όποιο και αν είναι το θέμα, θα δράσουμε με τον καλύτερο τρόπο για να διαφυλάξουμε την ικανοποίησή σας.

Η Εταιρία μας δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και την τέλεια επεξεργασία στο τελικό αποτέλεσμα. Με σοβαρότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είναι απλό.

Αριστοτεχνία

Όλα τα έργα δημιουργούνται με μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια.

Ποιότητα

Όλα μας τα υλικά είναι ελεγμένα ως προς την άριστη ποιότητά τους.

Υποστήριξη

Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε με εντιμότητα και επαγγελματισμό.

Τιμή

Συνδυάζουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές.

Εγγύηση

Κάθε υλικό ελέγχεται προσεκτικά για εγγυημένη ποιότητα.

Πείρα

Μπορείτε να εμπιστευθείτε την πάνω από 40 χρόνων πείρα μας στην αγορά.

Η δουλειά μας είναι το πιο δυνατό μας μέσο για να εκφράσει το καινοτόμο μας πνεύμα.

Η επιτυχία μας πηγάζει από την πολυετή πείρα στην αγορά του μαρμάρου. Εργαζόμαστε με πάθος και αγάπη για κάθε έργο και προσφέρουμε λύσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Το έργο σας ολοκληρώνεται στην ώρα του με όμορφο τελικό αποτέλεσμα που συναρπάζει. Δίνουμε την απαραίτητη προσοχή και το κατάλληλο χρονικό περιθώριο σε κάθε στάδιο για να επιτευχθεί αυτό το άψογο αποτέλεσμα. Έτσι μπορούμε να παραδώσουμε τα καλύτερα υλικά στην καλύτερή τους μορφή.