Σχεδίαση

Βασιζόμενοι στην πολυετή μας πείρα, βάζουμε το project σας σε χαρτί και προγράμματα σχεδίασης και σχεδιάζουμε αυτό που έχετε φανταστεί με απόλυτη ακρίβεια.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα βάσει των αναγκών και των επιθυμιών σας. Η μόνη μας παρέμβαση γίνεται όταν έχουμε να σας προτείνουμε κάποια καλύτερη λύση και μόνο τότε.

Η Εταιρία μας δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και την τέλεια επεξεργασία στο τελικό αποτέλεσμα. Με σοβαρότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε, να σας εντυπωσιάσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε στον υψηλής αισθητικής χώρο μας της φυσικής ομορφιάς.

Σχεδιάστε το μαζί μας

Ψάχνετε υπηρεσίες σχεδίασης από ανθρώπους που μπορείτε να εμπιστευτείτε;  Είστε στο σωστό μέρος. Στείλτε μας την ιδέα σας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Διαδικασία

Η διαδικασία της σχεδίασης ξεκινά με εκτεταμένη έρευνα. Ελέγχουμε κάθε λεπτομέρεια και αναλύουμε όλα τα δεδομένα που συλλέγουμε από την αγορά και τους ειδικούς μας.

Ύστερα μπορούμε να προχωρήσουμε με σιγουριά στην απεικόνιση του project επί χάρτου και προγραμμάτων σχεδίασης.

Το σχέδιό σας αρχίζει να παίρνει μορφή καθώς ταυτόχρονα ελέγχουμε κάθε λεπτομέρεια.

Το τελικό σχέδιο σας παραδίδεται για τα σχόλια και την έγκρισή σας. Όταν όλα είναι όπως πρέπει (και μόνο τότε) ξεκινάμε την διαδικασία παραγωγής.

Ειδικά φτιαγμένα για εσάς

Each design is made fresh and is completely personalized to your needs. This way you know that your project is going to be a “one of a kind”, giving your home or office a personal and unique touch of yourself.

In any case you need inspiration you can of course take some ideas from the various designs we have made throughout the years and then transform it into a tailor-made version just for you.

Άλλες Υπηρεσίες

Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε